Reactie plaatsen

Reacties

Kirsten
5 maanden geleden

Laatst ben ik bij een lezing in het dorpshuis geweest. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar was wel erg nieuwsgierig. Het raakte me wanneer ze sprak over overleden personen en toen ik zag wat dat deed met de nabestaanden in de zaal. Jeanneke straalt rust en warmte uit, wat ik erg fijn vind. Ik heb mooie nieuwe ervaringen opgedaan rondom het thema spiritualiteit, dankjewel!

Petra
5 maanden geleden

Wat was het een mooie avond. Stof om over na te denken. Fijne manier van uitleg, zeer respectvol. Ik kom zeker weer als je in de buurt weer een avond geeft.

Margje van Griensvenmensen
5 maanden geleden

Laatst bij Jeanneke geweest op een georganiseerde avond in een dorpshuis. Hierin heeft zij heel goed uitgelwat een medium doet en hoe. Daarna heeft ze foto's gelezen van overleden mensen. Ik was enorm onder de indruk van haar kunnen, maar vooral van haar als mens. Ze is heel rustig en super lief. De boodschappen doe ze heeft doorgegeven werden enorm gewaardeerd en zijn zeer waardevol voor de mensen. Het was een hele interessante avond. Ik ga zeker binnenkort een reading bij haar boeken.

Daniƫlle
6 maanden geleden

Jeanneke heeft even geleden voor mij op afstand een foto gelezen van mijn overleden opa. Dit n.a.v. een bepaald gevoel dat ik thuis af en toe had, en omdat mijn dochtertje op die momenten naar iemand leek te lachen en zwaaien. Deze lezing heeft mijn gevoelens bevestigd, heel bijzonder!

Vandaag had ik een afspraak bij Jeanneke.
Mijn afspraak met Jeanneke ging ik heel open in, en wist niet goed wat mij te wachten stond. Maar zodra je bij Jeanneke binnenkomt voel je de warmte en rust je tegemoet komen. Jeanneke heeft mij wat uitleg gegeven over de mogelijkheden, aan de hand daarvan is zij haar medium consult begonnen. Tijdens het consult zijn allerlei emoties losgekomen, persoonlijke vragen beantwoord en heb ik oud zeer los kunnen laten. Het was een heel bijzondere maar ook verlichtende ervaring. Ik ga Jeanneke zeker nog eens bezoeken.