Hallo, ik ben Jeanneke , leuk dat je mijn website bezoekt.

 Ik woon in de Achterhoek in Gelderland.

De spirituele wereld vind ik magisch mooi , ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik hier deel van uit mag maken.Ik ben nu ongeveer 10 jaar bezig om me te professionaliseren als medium en healing therapeut. Ik heb hiervoor diverse opleidingen gedaan en deze behaald. Als klein meisje zag en hoorde ik al dingen waarvan ik dacht dat iedereen dit zag en hoorde. 

Lange tijd heb ik niets meer met deze gave gedaan totdat ik op mijn 35 jaar ineens de behoefte kreeg om me er meer in te gaan verdiepen. Er ging een wonderlijke  wereld voor me open ,ik heb veel mogen leren en ervaren in deze periode . Nu is het tijd om te laten zien wat ik allemaal in huis heb. Je kunt bij mij terecht voor medium/ trans healing consulten , healing/magnetiseren  dit kan  ook via een foto.  Tijdens een medium of trans healing consult maak ik contact met een of meerdere  spirituele helpers ,die op dat moment aan jou een healing of een boodschap willen geven  . Ik werk altijd met wie en wat er komen wil  tijdens een consult, en  stem me  daarop  af, dit bespreek ik ook met je tijdens het consult of ik begeleid je  tijdens een medium of  trans healing consult . Ik stel me open voor contact met bv overleden dierbare,engelen,gidsen,  en andere spirituele wezens. Daarna krijg ik informatie binnen in de vorm van woorden, gevoelens of beelden,of entiteiten die door willen komen en graag nog iets willen zeggen of doorgeven .Ik weet van te voren nooit welke kant het op gaat en wie er door wil komen.Het is niet aan mij om dit te bepalen.

Trans healing is  zeer krachtige manier van healing waarbij heel bewust een blokkade wordt behandeld op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Hiermee kunnen drukkende overtuigingen , emotionele pijn / verdriet of gevoelens / angsten direct worden achterhaald en inzichtelijk gemaakt worden . Negatieve gedachte gangen kunnen tijdens een consult veranderd worden in positieve gedachte gangen. Op deze manier komt er ruimte om pijn / verdriet  / angst  los te kunnen laten om uiteindelijk geen last meer te hebben van bovenstaande gevoelens: Je bent dan weer in balans!

Bij healing/magnetiseren/ strijken,  breng ik de doorstroming van de energie weer op gang . Dit doe ik  door middel van  mijn handen op kleine afstand van het lichaam te houden zo wordt de energie naar de juiste plek gestuurd.

Hierbij laat ik me leiden door het universum. Blokkades kunnen hiermee worden weggenomen, doordat de energie stroom weer op gang  komt . Bij welke klachten kan magnetiseren gebruikt worden: bij spanningen , stress, emotionele klachten, vermoeidheidsklachten ,  Burn-out klachten en lichamelijke  klachten zoals: hoofdpijn, buikpijn, faalangst .

Magnetiseren geeft ontspanning voor lichaam en geest en is dus breed in te zetten .Dit is toepasbaar bij alle leeftijden.Dit  kan ook op afstand  toepasbaar omdat energie geen afstand kent.

Foto lezen  hierbij stem ik me af op de energielagen  van de  persoon op de foto  en krijg ik hier informatie over.

Familieopstelling: dit is een tafelopstelling met behulp van poppetjes of edelstenen of inzicht kaartjes.In een familieopstelling onderzoek je de oorsprong van een persoonlijke vraag met als doel inzicht te krijgen en het anders te kunnen benaderen .Zo kun je onbewuste patronen die je beinvloede  zichtbaar maken .Hierbij gaat het vooral om je gevoel erbij  . De oorsprong van een gevoel kan zijn oorsprong gevonden hebben ergens in je familiesysteem .